Contact

Wil je meer informatie over onze Health Checks neem dan contact op met ons adviesteam.

Adres

Perfect Lab B.V.
Vestigingsadres
Burg. Haspelslaan 15
1181 NB Amstelveen

KvK-nummer: 52705870
Btw-nummer: NL861326295B01

Neem contact op

Als je vragen hebt over onze Health Checks raden wij je aan om op de FAQ pagina te kijken. Daar staan de meest voorkomende vragen en meer uitgebreide informatie over onze Health Checks. Voor overige vragen, kun je onderstaand contactformulier invullen. Wij zullen proberen je zo snel mogelijk te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

De meeste gezondheidsinformatie halen we uit je bloed. Perfect Lab onderzoekt standaard 30 bloedwaardes met de mogelijkheid tot het uitbreiden van het onderzoek met extra waardes. Je bloed is de spiegel van je gezondheid. Aan jouw bloedwaardes is als eerste af te lezen of er afwijkingen zijn. Wij hebben de kennis in huis om afwijkingen op te sporen en te koppelen aan je leefstijl. Hoe meer waardes je test, hoe beter je kunt zien of je gezondheidsrisico’s loopt.

Vervolgens kun je met aanpassingen in je leefstijl en voeding proberen om de afwijkende waardes weer op pijl te krijgen. We raden je aan om binnen 6 maanden nogmaals je bloed te testen zodat je de effectiviteit van jouw aanpassingen kunt meten. Want, meten is weten en voorkomen is beter dan genezen!

Indien er sprake is van alarmerende afwijkingen kun je natuurlijk altijd het rapport downloaden en met een arts bespreken.

De Darm Health Check geeft je inzicht in de gezondheid van je darmen en vertelt je waar de verbetermogelijkheden liggen. Ervaar je darmklachten? Dan geeft het ontlastingsonderzoek inzicht in waar deze vandaan komen.

  • Betrouwbaar inzicht in je darmgezondheid
  • Geeft aan waar darmklachten ontstaan
  • Gezonde darmen zijn cruciaal voor een goede gezondheid
  • Snel en eenvoudig thuis af te nemen
  • Binnen één week de uitslag

Je lichaam is constant onderhevig aan allerlei stress en verstorende factoren. Denk aan, slechte (bewerkte) voeding, een te hoge werkdruk, weinig slaap en de luchtkwaliteit. Je immuunsysteem speelt hierin een cruciale rol. Als er iets niet goed is of niet goed werkt in je lichaam hoef je geen klachten te ervaren, maar deze kunnen op lange termijn wel ontstaan. Je bloed bevat de meeste informatie over je gezondheid. Maar veel van je gezondheid wordt geregeld vanuit je darmen. Daarom is het goed om deze beide te onderzoeken/onderzoeken te combineren om een nauwkeurig inzicht te krijgen in je gezondheid.

Na het doen van de Premium Health Check (darm- en bloedonderzoek) zullen de gezondheidsadviseurs je een uiterst scherpe analyse bieden over je gezondheid en wat je lichaam nodig heeft. Want, meten is weten, voorkomen is beter dan genezen!

Bij een Bloed Health Check duurt dit gemiddeld 48 uur en bij een Darm Health Check 5 werkdagen (na het ontvangen van jouw monster).

Dit is geheel kostenloos. Dit is bijzonder want bij meeste preventieve testen zit dit er niet bij of worden er substantiële kosten voorgerekend.

Als onderdeel van onze service kun je jouw uitslag bespreken met onze gezondheidsadviseurs. Hierin lichten zij onder andere toe hoe bepaalde waardes tot stand zijn gekomen, wat dat voor jou betekent, en indien mogelijk hoe je deze kunt verbeteren. Ook ben je in de gelegenheid om vragen te stellen.

Uiteraard kun je jouw resultaten met een arts bespreken, dit kun je mogelijk doen met je eigen huisarts. Als je bent ingelogd in het systeem kun je de resultaten opslaan op je eigen computer zodat je die kunt meenemen naar je huisarts. Liever de uitslag bespreken met ons adviesteam? Neem dan contact met ons op. Dit consult is geheel kosteloos en onderdeel van onze service en nazorg.