slider perfect healthslider perfect health

Gezondheidscheck

De Premium Health Check bestaat uit een geavanceerd en uitgebreid bloedonderzoek en een leefstijlanalyse. Zo krijgen we een duidelijk inzicht in jouw persoonlijke gezondheidssituatie.

Uitgebreid bloedonderzoek

Bewustwording van de stand van je gezondheid, dáár begint het mee. Er worden maar liefst 30 bloedwaardes onderzocht zoals je cholesterol, leverwaardes, langdurige suikerwaarde, nierfunctie, bloedbeeld, vitamine D en andere belangrijke waardes. Hierdoor krijg je onder andere inzicht in het functioneren van de belangrijkste lichaamsprocessen, of je bepaalde gezondheidsrisico’s loopt en hoe het zit met de belangrijkste vitaminen voor je lichaam.

Leefstijlanalyse

Onderdeel van de Premium Health Check is een online leefstijlvragenlijst. Zo krijg je een beter inzicht in jouw persoonlijke situatie.

Deskundig advies

De gezondheidsadviseurs van Perfect Lab nemen samen met je door wat deze uitslagen voor jou betekenen. Zij maken je bewust van je persoonlijke gezondheidssituatie en waar voor jou de mogelijkheden liggen om je gezondheid te verbeteren.

Cholesterol (totaal)

Deze waarde is een indicatie voor het risico op hart- en vaatziekten.

LDL cholesterol

Staat bekend als het ‘slechte’ cholesterol, wat het risico op hart- en vaatziekten verhoogt.

HDL cholesterol

Staat bekend als het ‘goede’ cholesterol: krijg jij de juiste vetten binnen?

Triglyceriden

Dit geeft een beeld over jouw vetopslag: loop je risico of eet je gezond?

Homocysteïne

Een eiwit dat net als cholesterol een verhoogd risico geeft op hart- en vaatziekten, dit is representatief voor de B-vitamines in het lichaam.

Gamma-GT

Het belangrijkste leverenzym dat de gezondheid van jouw lever in kaart brengt.

ASAT

Hoe staat het gesteld met de gezondheid van je lever? Door overbelasting van alcohol, medicatie of sporten, gaat de gezondheid van de lever achteruit.

HbA1c

Hoe zit het met je gemiddelde suikerspiegel in de afgelopen drie maanden? Belangrijke indicatie voor ontwikkeling van suikerziekte.

CRP

Heb je momenteel last van een ontsteking/infectie?

Vitamine D

Belangrijkste vitamine voor het immuunsysteem, maar ook belangrijk om vermoeidheid tegen te gaan, goed voor de botten, het geheugen en de spierkracht.

Alkalische fosfatase

Wat is de gezondheid van de botten, de lever en de galwegen?

IJzer

Een waarde die onder andere bloedarmoede in beeld kan brengen, maar ook een overschot aan ijzer met vermoeidheid en gewrichtsklachten tot gevolg.

Kreatinine

Teveel kreatinine kan problemen met de nieren betekenen; ook bij krachttraining is deze bloedwaarde betrokken.

Bloedbeeld en leukocytendifferentiatie (bestaat uit 13 markers)

Hoe staat het met je algemene gezondheid, het risico op bloedarmoede en de mogelijke aanwezigheid van infecties en ontstekingen?

Urinezuur

Brengt het risico voor een spontane ontstekingen in kaart van met name de gewrichten in de vingers en tenen, een aandoening onder de Bourgondiër.

eGFR

Hoe is het gesteld met de gezondheid van de nieren?

Eiwit

Teveel eiwitten kan problemen met de nieren of lever betekenen.

Ontdek hoe het met je gezondheid is gesteld, bestel de Premium Health Check.

Gezondheidscheck van Perfect Lab

Gezondheid is het belangrijkste in het leven, daar zijn we het allemaal over eens. Jouw gezondheid is niet gegarandeerd en je zult hier dan ook dingen voor moeten doen of juist laten. Maar hoe weet je nu of je gezond bent? De gezondheidscheck van Perfect Lab geeft jou een compleet inzicht in je gezondheid. De gezondheidscheck van Perfect Lab bestaat uit een geavanceerd en uitgebreid bloedonderzoek en een leefstijlanalyse. Een gezonder leven begint met een goed inzicht in je gezondheid en advies op maat. Bestel nu jouw Premium Health Check bij Perfect Lab en krijg inzicht in jouw persoonlijke gezondheidssituatie.

Uitgebreid bloedonderzoek en leefstijlanalyse

De gezondheidscheck van Perfect Lab geeft je een kijkje in jouw gezondheid en leefstijl. Het geeft inzicht in het functioneren van de belangrijkste lichaamsprocessen, of je bepaalde gezondheidsrisico’s loopt en hoe het zit met de belangrijkste vitamines voor je lichaam. Tijdens de gezondheidscheck worden er maar liefst 30 verschillende bloedwaardes onderzocht zoals bijvoorbeeld je cholesterol, leverwaardes, langdurige suikerwaarde, nierfunctie, bloedbeeld, vitamine D en andere belangrijke bloedwaardes. Een onderdeel van de gezondheidscheck is de online leefstijlvragenlijst. Hiermee krijg je een beter inzicht in jouw persoonlijke situatie. Binnen 48 uur nadat je de gezondheidscheck hebt gedaan en je bloed bij ons is afgenomen, zijn de resultaten bekend. Samen met een gezondheidsadviseur zul je de uitslag van jouw gezondheidscheck én leefstijlanalyse doornemen. Er wordt samen met jou gekeken naar de mogelijkheden om je gezondheid te verbeteren, eventueel aangevuld met voedingssupplementen op maat. Dit is dé manier om onderbouwd en doelgericht met je gezondheid aan de slag te gaan!

Gezondheidscheck bestellen bij Perfect Lab

De gezondheidscheck van Perfect Lab is meer dan een bloedonderzoek. Wanneer je ervoor kiest om een gezondheidscheck af te nemen bij ons, voeren wij ook een persoonlijke leefstijlanalyse voor je uit. Uit deze analyse geven wij een op maakt gemaakt persoonlijk advies, wat kan resulteren in een verbeterde gezondheid voor jou! Perfect Lab bestaat uit een hecht team van gepassioneerde gezondheidsadviseurs met meer dan 12 jaar ervaring in deze branche. Eerder behandelden zij op deze manier bloedonderzoek voor zorgprofessionals en privéklinieken, waar medische diagnostiek wordt gedaan. Met meer dan 100.000 succesvolle consulten met significant  positieve resultaten, die volledig aantoonbaar zijn dankzij betrouwbare hermetingen van het bloed. Wij nemen jouw bloed serieus! Snel inzicht in jouw gezondheid? Doe dan de Gezondheidscheck van Perfect Lab!