slider perfect healthslider perfect health

Hoe werkt het?

Het uitgebreide bloedonderzoek dat iedereen nodig heeft. Ondersteund met een persoonlijke leefstijl analyse en desgewenst met een persoonlijk advies.

Je ontvangt direct een bevestiging met daarin een link om je locatie en tijdstip voor de bloedafname te kiezen.

Bezoek een priklab en laat ter plekke je Meditel bevestigingsmail zien, geprint of digitaal, bijvoorbeeld via je smartphone of tablet. In de desbetreffende mail staat een onderzoeknummer. Vervolgens neemt de verpleegkundige je bloed af, je hoeft hiervoor niet nuchter te zijn.

Kort na je bloedafname ontvang je per mail een digitale leefstijl analyse vragenlijst. Met de uitkomst kunnen we je persoonlijke gezondheidssituatie nog beter in beeld krijgen.

Na de bloedafname gaan de buisjes dezelfde dag nog naar het laboratorium voor analyse. Wanneer je van ons een mail hebt ontvangen dat de onderzoeksresultaten klaar staan, kun je deze inzien in jouw Perfect Lab account. Vul hiertoe je ordernummer (5 cijfers) en je geboortedatum in (bijvoorbeeld 01-01-2021). Het ordernummer is te vinden in je bevestigingsmail van Perfect Lab.

Wanneer je toestemming hebt gegeven, wordt er telefonisch contact met je opgenomen om de uitslagen te bespreken. Ons deskundig adviesteam helpt je met het uitlezen van de bloedwaarden die betrekking hebben op je persoonlijke situatie. Je kan tijdens dit gesprek vragen stellen naar aanleiding van jouw persoonlijke onderzoek. Daarbij is het eveneens mogelijk om – desgewenst – een ‘holistisch leefstijl en voedingsadvies’ te krijgen met voedingssupplementen op maat.

Daarom de Premium Health Check

Meest complete bloedonderzoek in de markt

Snel en eenvoudig online te bestellen

Altijd een prikpunt bij jou in de buurt

Binnen 48 uur zijn de uitslagen bekend

Maatwerk leefstijl- en voedingsadvies

Na 6 maanden zijn de resultaten meetbaar