slider perfect healthslider perfect health
Premium Health Check
Krijg een volledig beeld van jouw gezondheid met de Premium Health Check.

icon_pillCompleet bloedonderzoek icon_hearthKies een prikpunt bij jou in de buurt icon chatPersoonlijk advies over de resultaten
Bestel de Premium Health Checkarrow right arrow right

Meest complete bloedonderzoek in de markt

Brengt maar liefst 30 markers in kaart

De Premium Health Check van Perfect Lab bestaat enerzijds uit een geavanceerd en uitgebreid bloedonderzoek en anderzijds uit een persoonlijk leefstijlonderzoek. Onze methode zorgt voor
zowel een persoonlijke analyse van je gezondheid als een op maat gemaakt gezondheidsadvies.
En: zo kun je onderbouwd en doelgericht aan de slag met het verbeteren van jouw gezondheid.

Tevens is het, wanneer gewenst, mogelijk om 48 uur na afname van de bloedtest door ons deskundig adviesteam gebeld te worden. Zij zullen dan telefonisch de bloedwaarden die betrekking hebben op je persoonlijke situatie uitlezen. Met een op maat gemaakt game plan voor je gezondheid als resultaat.

De Premium Health Check

Ieder mens, ieder lichaam is anders. Wat heeft jouw lichaam nodig, om zo optimaal mogelijk gezond te blijven? Dat is geen simpele vraag en hangt helemaal af van jouw persoonlijke gezondheidssituatie. Daarom is er nu de Premium Health Check. Hiermee weet je precies waar jouw lichaam behoefte aan heeft en kun je doelgericht werken aan je gezondheid. Desgewenst ondersteund met deskundig advies van Perfect Lab.

Zo werkt het: snel en eenvoudig, in 4 stappen

  1. Bestel de Premium Health Check
  2. Kies een priklab bij jou in de buurt
  3. Laat op afspraak je bloedprikken
  4. Ontvang resultaten online en deskundig advies per telefoon

Het Bloedonderzoek

Het bloedonderzoek is zeer uitgebreid en meet maar liefst 30 bloedwaardes. Deze uitslag geef je een goede stand van je huidige gezondheid. Meten is weten!

De Premium Health Check is méér dan een bloedonderzoek. Samen met de leefstijlanalyse brengen wij jou persoonlijke gezondheidssituatie nog nauwkeuriger in beeld. Zodra de onderzoeksresultaten binnen zijn lopen we deze zorgvuldig met je na en lichten we alles van A tot Z toe. Daarbij is het eveneens mogelijk om een ‘holistisch leefstijl en voedingsadvies’ met suppletie op maat bij ons af te nemen.

Bestel de Premium Health check arrow right arrow right