Wie zijn wij

Wie zijn wij

Ons verhaal

Perfect Lab wil preventief medisch bloedonderzoek op een eenvoudige, snelle en laagdrempelige manier toegankelijk maken. Voor iedereen. Met de komst van de Premium Health Check, ofwel:
de meest complete bloedtest in de markt, voorzien we jou in die behoefte – wanneer jij dat wenst.

Mensen zijn meer dan ooit bezig met hun gezondheid: bewegen meer, eten bewuster, slikken vitamines. Maar hoe is het nou écht gesteld met onze gezondheid? Perfect Lab geeft grip op je gezondheid. Wij helpen jou om gezond te worden én gezond te blijven.

Onze missie

Jij, je partner, broer/zus, beste vriend(in) en ouders inzicht geven in diens gezondheid zodat eenieder zijn of haar vitaliteit kan verbeteren. Een health check-up (net zoals dat je twee keer per jaar je gebit laat controleren bij de tandarts), gewoon voor de zekerheid of omdat je klachten ervaart. Wij geloven erin dat bloedonderzoek standaard hoort te zijn, dat iedereen dat regelmatig zou moeten doen. Het begint namelijk bij bewustwording. Wees je bewust(er) van je gezondheid. Pas dan kan je onderbouwd en doelgericht aan je gezondheid werken.

Onze missie: ‘’Preventief bloedonderzoek voor iedereen toegankelijk maken, want iedereen heeft recht om te weten hoe de gezondheid er voor staat.”

”Een goede gezondheid is je kostbaarste bezit. Laat je bloed onder de noemer ‘voorkomen is beter
dan genezen’ geregeld controleren, zodat je weet hoe het met je algehele gezondheid gesteld is.”

– Drs. M.D. Kremer, oprichter Perfect Lab

Ons team

Perfect Lab bestaat uit een hecht team van gepassioneerde gezondheidsadviseurs met al meer dan 12 jaar ervaring in deze branche. Eerder behandelden zij op deze manier bloedonderzoek voor zorgprofessionals en privéklinieken, waar medische diagnostiek wordt gedaan. Met meer dan 100.000 succesvolle consulten met significant positieve resultaten, die volledig aantoonbaar zijn dankzij betrouwbare hermetingen van het bloed. Wij nemen je bloed serieus! Je bent bij ons in goede handen.