10% korting ontvangen?
 
De Bloed Health Check van Perfect Lab

De Bloed Health Check van Perfect Lab: het beste bloedonderzoek

Als expert op het gebied van preventief medisch onderzoek zijn we er bij Perfect Lab van overtuigd dat preventief onderzoek onderdeel van ieders routine zou moeten zijn. Preventief onderzoek geeft inzicht in hoe gezond je daadwerkelijk bent, of je bepaalde gezondheidsrisico’s loopt én nog veel belangrijker, waar concrete mogelijkheden liggen ter verbetering. Onze Bloed Health Check geeft op een zeer laagdrempelige manier toegang tot de belangrijkste medische inzichten die je nodig hebt om weer de regie over je gezondheid te nemen. Wij zijn ervan verzekerd dat ons product, de Bloed Health Check, het beste bloedonderzoek is. De belangrijkste redenen daarvoor, vertellen we je in dit artikel.

Onderwerpen in dit artikel:

  • Diepgaand inzicht en persoonlijk advies
  • Een holistisch beeld van je gezondheid
  • Preventie en regie
  • Altijd betrouwbaar

Diepgaand inzicht en persoonlijk advies

De Bloed Health Check gaat verder dan alleen een vingerprik zoals je die bij andere aanbieders vaak ziet. In het onderzoek worden meerdere buisjes bloed afgenomen waardoor het mogelijk is om een compleet overzicht te geven van 30 standaard bloedwaarden die zelfs kunnen worden aangevuld naar behoefte. Het resultaat op zich geeft een diepgaand inzicht maar zal ook uitgebreid met je worden besproken inclusief een advies op maat.

Een holistisch beeld van je gezondheid

We noemen onze Bloed Health Check ook wel een APK voor je lichaam. Met dit grondige onderzoek kunnen we potentiële gezondheidsrisico’s zoals hart- en vaatziekten, levervetting, nierfalen, ontstekingen en diabetes en nog véél meer identificeren. Op basis van het resultaat bekijken we hoe de organen, processen in het lichaam en het immuunsysteem presteren en kunnen we tekorten aan essentiële voedingsstoffen detecteren. Het onderzoek geeft een holistisch beeld van je gezondheid.  

Preventie en regie

Perfect Lab is dé expert op het gebied van preventief onderzoek. Met de Bloed Health Check bieden we op een toegankelijke manier de belangrijkste medische inzichten. Hierdoor krijg je de kans om preventieve maatregelen te nemen en weer regie te nemen over jouw eigen gezondheid.

Altijd betrouwbaar

Bij Perfect Lab hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid. Om die reden worden onze onderzoeken uitgevoerd in samenwerking met medische professionals en geaccrediteerde laboratoria. Hiermee staan we garant voor de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de resultaten en de waarde van ons advies.

Kies voor een betrouwbaar en volledig inzicht in jouw gezondheid met de Bloed Health Check van Perfect Lab

Doe de vitamine check

Weet wat je lichaam echt nodig heeft, doe nu de vitamine check en leer meer over wat er bij jouw leefstijl past. Meten is weten en voorkomen is beter dan genezen.

Telefonisch consult + supplement advies