10% korting ontvangen?
 

Onze specialisten

Als onderdeel van onze service kun je jouw uitslag bespreken met een van onze gezondheidsadviseurs. Zij nemen uitgebreid samen met je door wat de uitslag voor jou betekent. Je krijgt een persoonlijke gezondheidsanalyse en een advies op maat.

Tijdens het consult lichten zij onder andere toe hoe bepaalde waardes tot stand zijn gekomen, wat dat voor jou betekent, en indien mogelijk, hoe je deze kunt verbeteren. Ook ben je in de gelegenheid om vragen te stellen.

Medische uitslag

Medische uitslag vrouw kijkt op laptop

Uiteraard kunt je jouw resultaten met een arts bespreken, dit kun je mogelijk doen met je eigen huisarts. Als je bent ingelogd in het systeem kun je de resultaten opslaan op je eigen computer zodat je die kunt meenemen naar je huisarts. Liever de uitslag bespreken met ons adviesteam? Neem dan contact met ons op. Dit consult is geheel kosteloos en onderdeel van onze service en nazorg.

Medische uitslag vrouw kijkt op laptop
Een horloge, schoenen en gewichten voor een gezonde lifestyle

Leefstijlanalyse

Een horloge, schoenen en gewichten voor een gezonde lifestyle
Als je onze Health Checks doet vragen we je een vragenlijst over je leefstijl in te vullen. Hierdoor zijn onze gezondheidsadviseurs nog beter in staat je persoonlijke gezondheid te analyseren en je voor te zien van een gezondheidsadvies op maat.

Voedingssupplementen advies

Supplementen advies

Veel afwijkingen die wij vinden kun je gunstig ondersteunen met specifieke voedingsstoffen, voordat ze zich kunnen ontwikkelen tot serieuze gezondheidsproblemen.  Indien dit aan de orde is geven wij advies over welke voedingssupplementen jij kunt gebruiken. Hierbij volgen wij de richtlijnen van preventieve studies.

Supplementen advies

Veelgestelde vragen

Na bestelling en betaling van de Bloed Health Check krijgt je direct een bevestigingsmail. In deze mail vind je een link waarmee je zelf een afspraak kan maken om bloed te prikken op een door jou gekozen plaats, tijdstip en datum.

Voor de Darm Health Check wordt een zelf-test kit verstuurd via Business Post. De bestelling wordt zonder track & trace als reguliere brievenpost verzonden. Hierdoor hoef je niet thuis te blijven voor ontvangst, de Darm Health Check past door de brievenbus.

Na ontvangst van de zelf-test neem je thuis een monster af. Daarna doe je alles in de aangeleverde medische envelop en verzend je deze met de gewone post. Je hoeft niet te betalen voor verzending, de envelop is al gefrankeerd.

De meeste uitslagen van de Premium Health Check zijn binnen 48 uur bekend. Echter de Bloed Health Check bevat een breed scala aan bloedwaarden en sommige zijn complexer te onderzoeken en duren daarom langer, zoals bijvoorbeeld homocysteïne.

Bij de Darm Health Check ontvang je binnen 5 werkdagen de uitslag (na het ontvangen van jouw monster).

Dit is geheel kostenloos. Dit is bijzonder want bij meeste preventieve testen zit dit er niet bij of worden er substantiële kosten voorgerekend.

Als onderdeel van onze service kun je jouw uitslag bespreken met onze gezondheidsadviseurs. Hierin lichten zij onder andere toe hoe bepaalde waardes tot stand zijn gekomen, wat dat voor jou betekent, en indien mogelijk hoe je deze kunt verbeteren. Ook ben je in de gelegenheid om vragen te stellen.