Priklocaties

Onze locaties

   Veelgestelde vragen

   De meeste gezondheidsinformatie halen we uit je bloed. Perfect Lab onderzoekt standaard 30 bloedwaardes met de mogelijkheid tot het uitbreiden van het onderzoek met extra waardes. Je bloed is de spiegel van je gezondheid. Aan jouw bloedwaardes is als eerste af te lezen of er afwijkingen zijn. Wij hebben de kennis in huis om afwijkingen op te sporen en te koppelen aan je leefstijl. Hoe meer waardes je test, hoe beter je kunt zien of je gezondheidsrisico’s loopt.

   Vervolgens kun je met aanpassingen in je leefstijl en voeding proberen om de afwijkende waardes weer op pijl te krijgen. We raden je aan om binnen 6 maanden nogmaals je bloed te testen zodat je de effectiviteit van jouw aanpassingen kunt meten. Want, meten is weten en voorkomen is beter dan genezen!

   Indien er sprake is van alarmerende afwijkingen kun je natuurlijk altijd het rapport downloaden en met een arts bespreken.

   Je kunt je bloed laten prikken bij een priklocatie bij jou in de buurt. Gebruik onze “Priklocaties” pagina om erachter te komen waar dit kan.

   Als je de bestelling hebt afgerond ontvang je een mail met daarin de mogelijkheid om zelf een datum en tijd te kiezen bij de door jou gekozen priklocatie.

   De meeste uitslagen van de Premium Health Check zijn binnen 24 uur bekend. Echter de Premium Health Check bevat een breed scala aan bloedwaarden en sommige zijn complexer te onderzoeken en duren daarom langer, zoals bijvoorbeeld homocysteïne.

   Dit is geheel kostenloos. Dit is bijzonder want bij meeste preventieve testen zit dit er niet bij of worden er substantiële kosten voorgerekend.

   Als onderdeel van onze service kun je jouw uitslag bespreken met onze gezondheidsadviseurs. Hierin lichten zij onder andere toe hoe bepaalde waardes tot stand zijn gekomen, wat dat voor jou betekent, en indien mogelijk hoe je deze kunt verbeteren. Ook ben je in de gelegenheid om vragen te stellen.