10% korting ontvangen?
 
Perfect Lab people working in the office

Wie zijn wij?

Perfect Lab people working in the office

Perfect Lab bestaat uit een hecht team van gepassioneerde gezondheidsadviseurs met meer dan 15 jaar ervaring in deze branche. Eerder behandelden wij op deze manier diagnostische onderzoeken voor zorgprofessionals en privéklinieken. Wij hebben al meer dan 250.000 succesvolle consulten met significant positieve resultaten op ons naam, die volledig aantoonbaar zijn dankzij betrouwbare hermetingen van het bloed en ontlasting. Wij nemen je gezondheid serieus! Je bent bij ons in goede handen.

Waar we voor staan

Perfect Lab - Wie zijn wij - Rocks stacked on top of eachother

Onze missie is om jou inzicht te geven in hoe gezond je daadwerkelijk bent, of je bepaalde gezondheidsrisico’s loopt én nog veel belangrijker, waar concrete mogelijkheden liggen ter verbetering.

Je gaat misschien wel twee keer per jaar naar de tandarts, dat is heel gewoon. Preventief onderzoek van je lichaam zou ook onderdeel van je routine moeten zijn. Ons credo luidt daarom: meten is weten, voorkomen is beter dan genezen!

Daarom heeft Perfect Lab de belangrijkste preventief medisch onderzoeken voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Perfect Lab - Wie zijn wij - Rocks stacked on top of eachother
Specialisten staan voor je klaar perfect lab

Onze specialisten staan voor je klaar

Specialisten staan voor je klaar perfect lab

Samen met jouw leefstijlanalyse zal de uitslag van jouw bloed- en/of darmonderzoek worden doorgenomen met een gezondheidsadviseur van Perfect Lab. Jullie kijken samen waar de mogelijkheden liggen om je gezondheid te verbeteren, eventueel aangevuld met voedingssupplementen op maat. Dit is dé manier om onderbouwd en doelgericht met je gezondheid aan de slag te gaan.